Bogdan Vladau, sarbatoritul zilei! Acesta implineste 38 de ani si este mai fericit ca niciodata alaturi de sotia sa! Iata ce dezvaluiri inedite au facut cei doi de la nunta care a avut loc de curand!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 01 sep 2017, 16:17

Bogdan Vladau s-a casatorit cu Gina, dupa patru ani de relatie!

Cei doi indragotiti au devenit, in urma cu o luna, pe 7 august, sot si sotie si sunt extrem de fericiti. Cununia civila a fost planuita in secret de Bogdan, care a dorit sa-si suprinda iubita cu marele eveniment chiar de ziua ei de nastere.

"Eram foarte fericita ca, in sfarsit se intampla! Schimbarea n-o simt inca deoarece noi suntem sudati, sunt bine, cu mici probleme ca-n orice cuplu! Dar suntem foarte bine, asta conteaza! Cred in insemnatatea acelei legaturi sufletesti!", a spus Gina.

Dupa casatorie, cei doi indragostiti au ales sa plece in luna de miere, intr-o croaziera pe iaht, in Grecia. Iata ce dezvaluiri au facut Bogdan si Gina despre marea petrecere de nunta pe care o pregatesc:

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!