Bianca Dragusanu spune ADEVARATELE MOTIVE care au dus la separarea de Victor Slav:"Sunt linistita interior..." De cat timp au luat decizia finala cele doua vedete?

Author: Adelina Minulescu
Actualizat: 20 iun 2018, 16:35

Bianca Dragusanu a facut declaratii in exclusivitate la Teo in emisiune despre despartirea de Victor Slav si despre ce ii rezerva prezentul si viitorul.

"Cand incepi sa nu te mai simti apreciata...noi, femeile, avem nevoie de apreciere, de confirmare, cred ca si lui i-a lipsit aceasta afectiune. Incerc sa depasesc momentul, e greu, dar si eu si el am reusit. De la sfarsitulanului trecut, am simtit ca se raceste totul intre noi, de prin luna decembrie am avut o discutie despre despartire, poate mai devreme ne gandeam. In fiecare zi, privesc spre un nou inceput.

Eu atrag energiile bune, te trezesti ca azi va fi mai bine. Am ajuns la concluzia ca cel mai bine e sa ne despartim.

Nu a fost un branci final, a fost spus, noi trebuia sa spunem mai devreme, nu am avut curajul. Am zis ca poate o sa fie bine. Sanse inseamna sa ai rabdare, el a facut, poate nu am avut eu rabdare. Noi am facut, am dat timpului timpul.

Noi nu am stat o perioada separati, poate trebuia sa facem asta. deocamdata se afla in schimbari si mutari, nu s-a mutat de la mine. I-am zis ca e casa noastra, da, e apartamentul meu, insa am facut lucruri impreuna.

Noi suntem foarte buni prieteni, m-a sunat si acum 30 de minute sa imi zica bafta in emsiune..." au fost primele declaratii ale Biancai Dragusanu la "Teo Show".

 

Taguri:

Robi aruncă bomba despre Bianca! Concurentul crede că aceasta îl place încă pe Robert și suferă în tăcere! Iată cum a reacționat Giuly și ce s-a întâmplat în Casa iubirii!