Andreea Marin, primele confesiuni despre schimbarile aparute in ultima perioada in viata sa! Iata cum a comentat stirile aparute in presa despre noua ei poveste de dragoste!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 13 oct 2017, 17:24

Andreea Marin a marturisit ca mai da o sansa iubirii! Iata ce spune despre noul barbat din viata sa!

Invitata in platoul "Teo Show", Andreea Marin a vorbit despre cel mai recent eveniment monden la care a participat, dar si despre noua sa relatie.

"Intotdeauna am vorbit deschis. Sunt deschisa in sensul asumarii, dar nu sunt deschisa de a da detalii din casa mea. Eu credeam ca e bine sa fii sincer, sa te bucuri de ceea ce ai, mult timp, multi ani.

Asa credeam, dar lumea in care traim m-a invatat sa am rezerve. Am vrut sa crestem frumos, am avut sase luni de liniste, asta e bine. Am putut sa sudam relatia in perioada asta, doar noi doi", a spus Andreea Marin.

Desi a preferat intotdeauna sa pastreze discretia in ceea ce priveste viata sa personala, "Zana" a tinut sa precizeze cu ce se ocupa noul ei partener de viata.

"Este diplomat intr-un colt de lume in care lucrurile nu stau bine. Sunt niste probleme. Orice diplomat este intr-un potential pericol si e mai bine ca el sa pastreze aceasta distanta", a spus Andreea Marin.

 

Taguri: