Andreea Banica si-a inghetat abdomenul! Artista vrea sa arate ca inainte de cele doua nasteri! Iata prin ce proceduri inedite a recurs!

Webeditor: Daniela Iliuta
Actualizat: 03 oct 2017, 17:13

Vedeta isi doreste enorm sa revina la vechile sale forme de zeita.

Andreea Banica a declarat ca isi doreste enorm sa arate ca inainte de cele doua sarcini si in consecinta a recurs la cea mai inedita procedura pentru a recapata formele mult dorite. Aceasta nu s-a sfiit sa apeleze la o metoda uluitoare, numita criolipoliza, pentru a reusi sa elimine surplusul de grasime de pe abdomen.

"Da, m-am inghetat! A fost pentru a doua oara cand am facut-o prima data am inceput procesul exact cand eram insarcinata si nu stiam si apoi m-am oprit, n-am mai putut sa fac nimic! Nu e un proces

foarte placut insa eu vreau sa-l fac!", a spus Andreea Banica.

 

Taguri:

Cum arată Andreea Bănică atunci când nu este pe scenă: ,,Nu m-am aranjat pentru călcat”. Vedeta s-a filmat fără machiaj și cu părul nearanjat

Andreea Bănică este una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, dar și o mămică și o soție apreciată. Deși și-a obișnuit fanii cu ținute provocatoare, de această dată artista a afișat un look natural, fără machiaj și cu părul prins într-un coc. Iată cum arată Andreea Bănică fără machiaj și fără coafuri extravagante!