Adelina Pestritu a dezvaluit, in premiera, sexul copilului! Iata imagini inedite de la examinarea ecografica si cele mai haioase intamplari pe care Adelina le traieste in luna a patra de sarcina!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2018, 18:05

Adelina Pestritu, gravida in patru luni, dezvaluie sexul copilului.

Insarcinata in patru luni, Adelina Pestritu a decis sa afle care este sexul copilului si a impartasit vestea cea mare si echipei "Teo Show". Aceasta a declarat ca iubitul ei, Virgil este extrem de emotionat de fiecare data cand o insoteste la clinica.


"V-am invitat aici sa va arat ecografia. Mi-am dorit ca medicul meu sa fie femeie. Ma face sa ma simt in siguranta.
De cate ori aud sunetul inimii, ma emotionez enorm. Virgil lesina cand aude acest sunet. Este fetita. Virgil imi spunea mereu ca este fetita, simtea el. Greturi nu mai am. Nu ne-am hotarat la nume, trebuie sa ne decidem, insa vrem neaparat sa aiba si un nume de sfant", a spus Adelina.


"Mi-am dorit foarte mult sa ma intorc in Romania, sa fac medicina, asa cum am invatat afara.
Se vede manuta, capul, burtica si piciorusele. Este fetita. Sarcina decurge foarte bine, Sa faca ce a facut si pana acum, se descurca foarte bine", Ioana Dragan, medicul care ma asista pe Adelina Pestritu. 

 

Taguri:

Virginia, concluzie tranșantă în privința lui Robi! Iată ce reacții se vor isca în Casa iubirii, în jurul lui Ștefan care este bănuit că ar fi atras de Virginia sau Ștefania! Robi și Cosmin fierb de gelozie!